Armand Magic

Armand Magic is een bedrijf dat gerund wordt door de professionele goochelaar Armand. Hij staat garant voor een magisch en onvergetelijk spektakel waar uw gasten nog lang over zullen praten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, huwelijk, verjaardag of een andere gelegenheid, Armand Magic zorgt ervoor dat het een groot succes wordt.

Armand is een ervaren goochelaar met een grote passie voor zijn vak. Hij heeft jarenlange ervaring en heeft al talloze shows opgevoerd voor verschillende gelegenheden. Zijn trucs zijn niet alleen indrukwekkend, maar ook verrassend en onvoorspelbaar. Uw gasten zullen versteld staan van de magische momenten die Armand creëert tijdens zijn shows.

Armand Magic biedt een breed scala aan opties voor shows. Of het nu gaat om een close-up show waarbij Armand tussen de gasten beweegt en trucs uitvoert, of een grotere show waarbij hij op het podium staat, er is altijd een optie die perfect past bij uw gelegenheid. Armand is ook flexibel in zijn aanpak en kan zijn show aanpassen aan de grootte van uw groep en de setting van uw evenement.

Naast zijn shows biedt Armand Magic ook workshops aan voor kinderen en volwassenen. Deze workshops zijn een geweldige manier om de geheimen van de goochelkunst te ontdekken en zelf trucs te leren uitvoeren. Het is een leuke activiteit voor een verjaardagsfeest of een teambuilding event.

Armand Magic is ook een geweldige keuze voor bedrijfsevenementen. Armand's trucs zijn perfect om de sfeer op te vrolijken en uw gasten te vermaken. Zijn shows zijn ook een geweldige manier om uw merk te promoten of een boodschap over te brengen aan uw gasten.

Als u op zoek bent naar een professionele goochelaar voor uw volgende evenement, dan is Armand Magic de juiste keuze. Armand's ervaring, vaardigheden en passie voor zijn vak zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke tijd zullen hebben. Boek nu uw show of workshop en maak uw volgende evenement een magisch succes met Armand Magic.


Armand Magic Reviews

  Mooie aanvulling op het feest!

  Hele leuke trucs gezien bij deze goochelaar. Als verrassingsact op het feestje was dit een leuke toevoeging. Ook al was de dj al bezig, je bleef ons maar verbazen. Heel erg onder de indruk en hoop je nog eens te mogen bezig zien!

  Sterke punten
  Stipt en erg getalenteerd. Gepassioneerde artiest en kan zeer goed om met zijn volk!

  Topniveau en verbluffende trucs!

  Artiest geboekt voor mijn verjaardagsfeest en letterlijk omvergeblazen door hetgeen hij voor ons in petto had. Mijn gasten waren verbluft en hadden het er de hele avond nog over. Dit is meer dan goochelen, dit is entertainment van de bovenste plank en bovendien een hele aangename man, een klassebak! Topniveau, echt waar!

  Sterke punten
  Moderne, straffe goochelaar. Erg vlot in omgang en coole goocheltrucs. Mijn genodigden waren weg van hem!!

  Professionele en sympathieke goochelaar

  Flexibele en zeer professionele goochelaar ontmoet op het communiefeest van onze zoon. Onvoorstelbare trucs en een sfeermaker van de bovenste plank! Top!!

  Sterke punten
  Flexibel en denkt mee met de klant! Sympathiek en cool voor zowel kinderen als volwassenen!

  Fantastisch!

  Onze huwelijksreceptie werd opgepimpt door deze wonderbaarlijke artiest! Geen woorden voor met wat hij allemaal voor de dag kwam! Super reacties van de gasten en praten er nog steeds van. Hoe doet hij het toch? Een absolute aanrader!

  Sterke punten
  Tot in de puntjes voorbereid en weet zijn gasten in te pakken! Alles is bespreekbaar en is erg flexibel!

  Topartiest

  Professionele en erg getalenteerde goochelaar. Laat iedereen met verstomming achter op zijn eigen, verbazingwekkende manier! Pure klasse en superhip!

Bezoek Armand Magic

Schrijf een review