• Hele leuke trucs gezien bij deze goochelaar. Als verrassingsact op het feestje was dit een leuke toevoeging. Ook al was de dj al bezig, je bleef ons maar verbazen. Heel erg onder de indruk en hoop je nog eens te mogen bezig zien!

    Sterke punten
    Stipt en erg getalenteerd. Gepassioneerde artiest en kan zeer goed om met zijn volk!

    Door Anouk op 25 april 2020 Reageer
  • Artiest geboekt voor mijn verjaardagsfeest en letterlijk omvergeblazen door hetgeen hij voor ons in petto had. Mijn gasten waren verbluft en hadden het er de hele avond nog over. Dit is meer dan goochelen, dit is entertainment van de bovenste plank en bovendien een hele aangename man, een klassebak! Topniveau, echt waar!

    Sterke punten
    Moderne, straffe goochelaar. Erg vlot in omgang en coole goocheltrucs. Mijn genodigden waren weg van hem!!

    Door Marie op 13 maart 2020 Reageer
  • We hebben Anthony geboekt voor op onze beursstand. We hadden nog nooit van een beursgoochelaar gehoord tot hij ons benaderde. Heel blij dat we nu met hem kunnen samenwerken. Voor ons is het grootste voordeel voor ons was dat hij onze leads kon vasthouden terwijl onze verkopers bezig waren en hij ervoor zorgde dat we meer dan de helft van onze leads tot op onze website kregen. Zeer tevreden

    Sterke punten
    service, werkmethode, resultaten

    Zwakke punten
    /

    Door Carine op 10 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hij is bij ons op het bedrijfsfeest geweest en hij deed een show van 30 min. en ging rond aan de tafels. Het was super om zowel grote trucs te zien als trucs vlak onder onze neus. Echt een aanrader!

    Sterke punten
    vlotte service en top show

    Zwakke punten
    /

    Door David op 6 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Flexibele en zeer professionele goochelaar ontmoet op het communiefeest van onze zoon. Onvoorstelbare trucs en een sfeermaker van de bovenste plank! Top!!

    Sterke punten
    Flexibel en denkt mee met de klant! Sympathiek en cool voor zowel kinderen als volwassenen!

    Door Mara op 21 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fantastisch! - Review over Armand Magic

    Onze huwelijksreceptie werd opgepimpt door deze wonderbaarlijke artiest! Geen woorden voor met wat hij allemaal voor de dag kwam! Super reacties van de gasten en praten er nog steeds van. Hoe doet hij het toch? Een absolute aanrader!

    Sterke punten
    Tot in de puntjes voorbereid en weet zijn gasten in te pakken! Alles is bespreekbaar en is erg flexibel!

    Door Frederick op 17 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Topartiest - Review over Armand Magic

    Professionele en erg getalenteerde goochelaar. Laat iedereen met verstomming achter op zijn eigen, verbazingwekkende manier! Pure klasse en superhip!

    Door Debby op 17 februari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • DAT HIJ ZIJN GANSE KINDERSHOW BIJ ONS KWAM KOPIÊREN WIST IK AL LANG DAT HIJ EEN ZWART KANTJE HAD WIST IK AL HEEL LANG DAT HIJ ONFRISSE PRAKTIJKEN AAN DURFT HAD IK AL GEZIEN DAT HIJ EEN TITEL ONTERECHT BINNEN HAALDE BESTE CLOWN VAN BENELUX TE GEK VOOR WOORDEN MAAR DAT HIJ NU EEN VROUW VERMOORD EN DRIE KINDEREN MOLESTEERT DAAR KOMT DE ECHTE KEVIN CLOWN TOBI NAAR BOVEN HIJ HEEFT VEEL MENSEN BEDOT EN ZICHZELF ALTIJD OP EEN HOOG PLATEAU GEZET

    Door PAPA CHICO op 14 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit weekend naar een show geweest. Daarin toonde hij het publiek wat 'verwondering' is. Wel, bijna de volledige show heb ik dit gevoel gehad. Hij zorgt voor heel veel interactie met het publiek en dit maakt het heel leuk totaalplaatje, voor zowel jong als oud. Nog geen 27 jaar, maar nu al echt goed in zijn vak. Ik ben benieuwd waar hij over pakweg 10 jaar staat.

    Sterke punten
    Wonderbaarlijke trucs, interactie publiek, toegankelijkheid...

    Zwakke punten
    Heeft niet het grote showgehalte, al heeft dit zeker ook zijn charme.

    Door Roeland W op 15 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Goochelaars.be

Reviews, ervaringen en klachten over goochelaars